Voorraadbeheer op de bouwplaats

Kom stage lopen bij BINX!

Ben jij een organisatietalent dat opzoek naar een afstudeerstage waarin je veel vrijheid krijgt, dan zijn wij op zoek naar jou. Je onderzoekt en ontwerpt een innovatief voorraadbeheersysteem voor onze bouwplaatsen. Oja, hadden wij al gezegd dat wij verkozen zijn tot Beste Werkgever van 2019?!

Logistiek speelt een steeds grotere rol op de bouwplaats en efficiënt voorraadbeheer is daar een belangrijk onderdeel van. Momenteel voldoet het toevoersysteem niet aan onze wensen. Het doel van dit onderzoek is; om een toevoersysteem te ontwerpen dat zowel vernieuwd is en zorgt voor een lage administratieve last.

Doormiddel van het onderzoek wil BINX een beter beeld te krijgen de verschillende methode van voorraadbeheer en de innovatie die hieraan kunnen bijdrage. Daarnaast wil BINX ook weten welke partijen geschikt zijn om samen te werken. Op welke manier het proces moet worden ontworpen en op welke manier de collega’s worden meegenomen in dit nieuwe proces. 

Ben jij de student die ons helpt met het inrichten van een innovatieve en efficiënte toevoersysteem? Solliciteer dan snel!


Wat verwachten wij van jou?

Stage lopen met veel ontwikkelmogelijkheden

  • Een uitdaging ga je aan en niet uit de weg;
  • Je bent ondernemend;
  • Zelf ga je op zoek naar nieuwe mogelijkheden;
  • Je bent proactief;
  • Je kan zelfstandig werken.

Studierichting: (Bouw)Technische bedrijfskunde, Bedrijfskunde, Supply chain management, Bouwkunde en Logistiek.

Bedrijfsomschrijving

Integrale bouw én installatiebedrijf

BINX Smartility is het integrale bouw én installatiebedrijf, samen gaan wij elke uitdaging aan en versterken wij elkaar. Naast de prachtige projecten die wij realiseren, onderscheiden wij ons door onze bedrijfscultuur. Onze kernwaardes zijn dan ook: écht samenwerken, innovatie, kwaliteit voorop en inlevingsvermogen. De passie voor innovatie en verbetering is wat ons verbindt. Samen slimme (technische) oplossingen creëren en uitvoeren is wat ons drijft!

Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door: gezien worden als collega, plezier hebben en volop ruimte krijgen voor je eigen ontwikkeling. Eigen initiatief en nieuwe mogelijkheden zoeken wordt bij ons erg gewaardeerd. Een prettige informele werksfeer wordt hier gecombineerd met een gezonde dosis uitdaging. Eigenaarschap wordt verwacht, maar daarvoor krijg je veel vrijheid en vertrouwen terug. De juiste combinatie om je verder te ontwikkelen en samen mooie prestaties neer te zetten.

Geïnteresseerd?

Kom gerust langs voor een kopje koffie!

Als (afstudeer) stagiaire bij BINX krijg je een stage met veel ontwikkelmogelijkheden in een revolutionaire integrale organisatie. Pas jij binnen deze innovatieve, kwaliteitsgerichte en samenwerkingsgerichte organisatie? Neem dan snel contact op met Ruth Feenstra of reageer hieronder!

Velden met een * zijn verplicht

Kunnen wij u helpen?

Vraag het Bas of Bart!

Bas Hommelink

b.hommelink@bi-smart.nl

Bart Wopereis

b.wopereis@bi-smart.nl
Basbart Binx
© Copyright 2020 - bi-smart.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing