Bouwkunde

Meewerkstage

Jezelf een half jaar ontwikkeling bij een echt integraal bedrijf? Kom dan een half jaar stage lopen bij BINX. Je krijgt hier afwisselende en uitdagende taken, natuurlijk wel onder begeleiding van een ervaren en enthousiaste begeleider. Je komt terecht in een heel innovatief bedrijf en kun je hier allemaal taken verrichten op het gebied van Revit, Drones, Virtual Reality, Trimble Connect, Circulariteit, Dynamo en 4D-planningen. Verder is het natuurlijk ook mogelijk om op volop mee te werken aan onze mooie projecten.

Hoe je stage er ook uit zal zijn, één ding is zeker, het wordt een topperiode! Reageer dus snel.

Opdracht

Inhoud

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

  • Een uitdaging ga je aan en niet uit de weg
  • Je bent ondernemend
  • Zelf ga je op zoek naar nieuwe mogelijkheden
  • Je bent proactief
  • Je kan zelfstandig werken 

Studierichting: Bouwkunde, Installatietechniek, Werktuigbouwkunde, Electrotechniek, Bouwtechnische bedrijfskunde.

Bedrijfsomschrijving

BINX Smartility

BINX Smartility is een integraal bouw én installatiebedrijf. Wij zijn verantwoordelijk voor het ontwerpen, realiseren én onderhouden van multifunctionele accommodaties en creëren innovatieve huisvesting voor de utilitaire markt. Samen werken we hard om de beste UAV-GC bouwer te worden. BINX Smartility realiseert niet alleen een gebouw, maar tastbare prestaties die gedurende een vastgestelde looptijd gegarandeerd en aantoonbaar zijn. Met als doel dat onze opdrachtgevers en gebruikers het gebouw naar wens en zónder zorgen gebruiken. 

Voorbeelden zijn de nieuwbouw van het Zone College in Doetinchem, de renovatie van het Koopmansgebouw in Tilburg of de nieuwbouw van een woonzorgcentrum in Gendringen. En er komen nog veel meer mooie projecten aan!

​Het roze gevoel

Passie voor innovatie en verbetering

Dat BINX Smartility prachtige projecten heeft staat buiten kijf, maar wij onderscheiden ons door het roze gevoel. Het roze gevoel bestaat uit: écht samenwerken, innovatie, kwaliteit voorop en inlevingsvermogen. De echte integratie tussen bouw en installatietechniek is wat ons uniek maakt, samen gaan we elke uitdaging aan en versterken wij elkaar. De passie voor innovatie en verbetering is wat ons verbindt. Samen slimme (technische) oplossingen zoeken en uitvoeren, dat is wat ons drijft!

Het roze gevoel is ook gezien worden als collega, plezier hebben en volop ruimte krijgen voor je eigen ontwikkeling. Eigen initiatief en nieuwe mogelijkheden zoeken wordt bij ons erg gewaardeerd. Een fijne informele werksfeer wordt hier gecombineerd met een gezonde dosis uitdaging. Eigenaarschap wordt verwacht, maar daarvoor krijg je veel vrijheid en vertrouwen voor terug. Vrijheid in verbondenheid. 

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct!

Als (afstudeer) stagiaire bij BINX krijg je een stage met veel ontwikkelmogelijkheden in een revolutionaire integrale organisatie. Pas jij binnen deze innovatieve, kwaliteitsgerichte en samenwerkingsgerichte organisatie? Neem dan snel contact op met Ruth Feenstra via 06-40563496 of reageer via de website.

Velden met een * zijn verplicht

Kunnen wij u helpen?

Vraag het Bas of Bart!

Bas Hommelink

b.hommelink@bi-smart.nl

Bart Wopereis

b.wopereis@bi-smart.nl
Basbart Binx
© Copyright 2021 - bi-smart.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing