Professionalisering werkwijze

Kom stage lopen bij BINX!

Ben je op zoek naar een meewerkstage bij een innovatief bedrijf waar veel ruimte is voor eigen initiatieven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn bezig met het professionaliseren en optimaliseren van onze werkwijze. Onder begeleiding van onze procescoach kun jij een grote rol spelen bij het optimaliseren van deze werkwijze. Hierbij spelen de volgende onderwerpen een grote rol: vindbaarheid van alle documenten, zijn alle documenten nog up to date en nieuwe onderdelen toevoegen. Daarnaast is het maken van een totaal register voor de werkwijze een belangrijk onderdeel van de opdracht. Je krijgt hierbij de vrijheid om dit naar eigen inzicht in te richten en iets te ontwerpen dat de organisatie echt verderbrengt.

Kortom een meewerkstage met veel vrijheid en uitdaging!

Inhoud

Functie

Wat verwachten wij van jou?

  • Een uitdaging ga je aan en niet uit de weg;
  • Je bent ondernemend, je gaat zelf op zoek naar nieuwe mogelijkheden;
  • Je bent proactief en analytisch
  • Je bent taal technisch sterk
  • Je kan zelfstandig werken
  • Je bent procesminded en het affiniteit met kwaliteitsborging

​Bedrijfsomschrijving

BINX Smartiltity

BINX Smartility is het integrale bouw én installatiebedrijf. De integraliteit is wat ons uniek maakt, samen gaan wij elke uitdaging aan en versterken wij elkaar. Naast de prachtige projecten die wij realiseren, onderscheiden wij ons door onze bedrijfscultuur. Onze kernwaarde zijn dan ook: écht samenwerken, innovatie, kwaliteit voorop en inlevingsvermogen. De passie voor innovatie en verbetering is wat ons verbindt. Samen slimme (technische) oplossingen creëren en uitvoeren is wat ons drijft!

Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt gezien worden als collega, plezier hebben en volop ruimte krijgen voor je eigen ontwikkeling. Eigen initiatief en nieuwe mogelijkheden zoeken wordt bij ons erg gewaardeerd. Een prettig informele werksfeer wordt hier gecombineerd met een gezonde dosis uitdaging. Eigenaarschap wordt verwacht, maar daarvoor krijg je veel vrijheid en vertrouwen voor terug. De juiste combinatie om je verder te ontwikkelen en samen mooie prestaties neer te zetten.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct!

Als (afstudeer) stagiaire bij BINX krijg je een stage met veel ontwikkelmogelijkheden. Pas jij binnen deze innovatieve en samenwerkingsgerichte organisatie? Neem dan snel contact op met Ruth Feenstra via 06-40563496 of reageer direct hieronder!

Velden met een * zijn verplicht

Kunnen wij u helpen?

Vraag het Bas of Bart!

Bas Hommelink

b.hommelink@bi-smart.nl

Bart Wopereis

b.wopereis@bi-smart.nl
Basbart Binx
© Copyright 2021 - bi-smart.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing