Veiligheidscampagne opzetten

Afstudeeronderzoek

Ben jij een ster in schrijven, kan jij kort en krachtig de boodschap overbrengen in zowel woord als beeld en vind je veiligheid op de werkvloer een must? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wij zijn opzoek naar een HBO student voor een uitdagende afstudeeropdracht naar een campagne over veiligheid op de bouwplaats. Veiligheid is van groot belang op een bouwplaats, jaarlijks vinden er in de bouw nog ongeveer 20 dodelijke ongelukken plaats. BINX wil de veiligheid op de bouwplaats verhogen en wil hier een campagne voor opstarten. Dit betreft een campagne die van start zal gaan na de zomer van 2021.

Als student ga je onderzoek doen naar hoe wij het beste de doelgroep kan bereiken, op welke manieren kunnen zij het beste campagne voeren en hoe zorgt BINX  ervoor dat deze campagne ook blijft hangen?

Heb je zin in deze uitdaging aan te gaan, waarbij je veel vrijheid krijgt en er volop ruimte is voor jou creativiteit? Reageer dan snel!

Functie

Inhoud

Wat verwachten wij van jou?

  • Een uitdaging ga je aan en niet uit de weg;
  • Je bent ondernemend, je gaat zelf op zoek naar nieuwe mogelijkheden;
  • Je bent proactief en analytisch
  • Je bent taal technisch sterk
  • Je kan zelfstandig werken
  • Kennis van After Effects/Première/Illustrator is een pré

Studierichting: Communicatie, Creative Business, communicatie & multimedia design  

Bedrijfsomschrijving

BINX Smartility

BINX Smartility is het integrale bouw én installatiebedrijf. De integraliteit is wat ons uniek maakt, samen gaan wij elke uitdaging aan en versterken wij elkaar. Naast de prachtige projecten die wij realiseren, onderscheiden wij ons door onze bedrijfscultuur. Onze kernwaarde zijn dan ook: écht samenwerken, innovatie, kwaliteit voorop en inlevingsvermogen. De passie voor innovatie en verbetering is wat ons verbindt. Samen slimme (technische) oplossingen creëren en uitvoeren is wat ons drijft!

Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt gezien worden als collega, plezier hebben en volop ruimte krijgen voor je eigen ontwikkeling. Eigen initiatief en nieuwe mogelijkheden zoeken wordt bij ons erg gewaardeerd. Een prettig informele werksfeer wordt hier gecombineerd met een gezonde dosis uitdaging. Eigenaarschap wordt verwacht, maar daarvoor krijg je veel vrijheid en vertrouwen voor terug. De juiste combinatie om je verder te ontwikkelen en samen mooie prestaties neer te zetten.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct!

Als (afstudeer) stagiaire bij BINX krijg je een stage met veel ontwikkelmogelijkheden. Pas jij binnen deze innovatieve en samenwerkingsgerichte organisatie? Neem dan snel contact op met Ruth Feenstra via 06-40563496 of reageer direct hieronder!

Velden met een * zijn verplicht

Kunnen wij u helpen?

Vraag het Bas of Bart!

Bas Hommelink

b.hommelink@bi-smart.nl

Bart Wopereis

b.wopereis@bi-smart.nl
Basbart Binx
© Copyright 2021 - bi-smart.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing