Afgelopen vrijdag 17 maart  heeft BINX Smartility haar deuren geopend voor relaties, co-makers en klanten. Wij kijken allen met trots terug op deze mijlpijl en hebben genoten van de inspirerende dag samen met alle genodigden. 

De dag stond (net zoals als BINX Smartility zelf) in het teken van integreren, kennis delen en innovatie. Dit werd al snel duidelijk tijdens het openingswoord van de directie van BINX Smartility . De thema’s waren ook de sleutelwoorden van de trendwatcher, die alle aanwezige heeft meegenomen naar de (nabije) toekomst, vooral op het gebied van ICT en technologische ontwikkeling. De belangrijkste boodschap van trendwatcher was: ‘de veranderingen volgen zich in zeer hoog tempo op. Innoveren en ICT toepassing in je bedrijf is van het allergrootste belang’.  

Na deze inspirerende inzichten was er nog volop gelegenheid om na te praten. In de lijn met de filosofie van BINX Smartility en de boodschap van de trendwatcher was ook de catering modern en konden de gasten genieten van al het lekkers van de foodtrucks.

S ’avonds was het de beurt aan het personeel van BINX Smartility om het pand echt goed in te luiden. Dit was een zeer geslaagd feest, wat de samenhorigheid van het bedrijf nog verder heeft bevorderd. Bouw en installatie zijn bij ons echt onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

BINX Smartility wil alle betrokken hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan deze geweldige opening. Zo’n succesvolle opening kan alleen maar een mooie en rooskeurige toekomst betekenen. 

Van deze geweldige dag is een aftermovie gemaakt. Bekijk deze hier: 

Kunnen wij u helpen?

Vraag het Bas of Bart!

Bas Hommelink

b.hommelink@bi-smart.nl

Bart Wopereis

b.wopereis@bi-smart.nl
Basbart Binx
© Copyright 2021 - bi-smart.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing