Opdrachtgever Tilburg University
Contractvorm Engineer en construct UAV GC 2005
Verwervingswijze Niet-openbare Europese aanbestedingsprocedure
Oppervlakte BVO 19.000 m2
Jaar van uitoering Augustus 2018 - juli 2019
Bijzonderheden

Ondertekening opdracht Renovatie Koopmans Building

Tilburg University

Op 13 december hebben wij met trots het contract getekend voor het project ‘Renovatie Koopmans Building’ in Tilburg in opdracht van Tilburg University. Vanaf januari zal het engineeringstraject worden doorlopen samen met de opdrachtgever, gedurende een periode van ongeveer 6 maanden.

De realisatie is gepland in de periode vanaf augustus 2018 t/m juli 2019.
Het gebouw betreft een hoogbouw van 12 verdiepingen. Het gehele binnenwerk, inclusief alle installaties, zal worden gesloopt door de opdrachtgever. BINX zal daarna invulling geven aan de gewenste nieuwe indeling met voornamelijk kantoor- en vergaderruimten. Er zijn nog een aantal andere functies zoals laboratoria, loswal/postkamer en op de eerste verdieping een onderwijsfunctie. De natuursteen wandstrips, vloertegels en traptreden zijn van grote waarde vanuit cultuurhistorische waardestelling dus de hoofdentree en lifthal/trappenhuizen blijven zo veel mogelijk gehandhaafd.

Het doel van de renovatie is het realiseren van een modern, flexibel kantoorconcept dat recht doet aan de kernwaarden van gebouw Koopmans en dat de komende 30 jaar mee kan.

Kunnen wij u helpen?

Vraag het Bas of Bart!

Bas Hommelink

b.hommelink@bi-smart.nl

Bart Wopereis

b.wopereis@bi-smart.nl
Basbart Binx
© Copyright 2021 - bi-smart.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing