Onderhoud UW Werkmaatschappij Utrecht

Eind 2016 is de renovatie en uitbreiding gerealiseerd in opdracht van UW Werk maatschappij in Utrecht. In navolging hebben BINX Smartility en opdrachtgever eind april een raamovereenkomst Beheer & Onderhoud vastgoed getekend waarbij de intentie is vastgelegd om door BINX Smartility het beheer en onderhoud voor de komende 5 jaar uit te voeren aan het gebouw op de Niels Bohrweg in Utrecht.

In deze raamovereenkomst zijn afspraken gemaakt over het kwaliteitsniveau van het onderhoud, procesafspraken, opvolgtijden op basis van een prioriteitenmatrix, uurloontarieven en overige aanverwante zaken. Hierdoor is een goede basis neergelegd voor een goede samenwerking.

Het beheer van het vastgoed betreft het opstellen en jaarlijks bijwerken van het Meerjarenonderhoudsplan middels conditiemetingen conform NEN2767, het adviseren van vraagstukken op het gebied van mogelijke toekomstige investeringen, het bijwonen van periodieke overleggen en aanleveren van rapportages op het gebied van storingsonderhoud. 

Het onderhoud bevat zowel correctief (storingen), preventief (planmatig) en eventuele wensen en modificaties (wijzigingen en verbouwingen) Opdrachtgever heeft hierdoor één contactpersoon waarbij zij maximaal ontzorgd worden en zich kunnen gaan richten op haar core-business. Al deze werkzaamheden dienen ook in going concern uitgevoerd te worden, dus een minimale overlast voor de gebruikers dient gewaarborgd te zijn.

Voor BINX Smartility een mooi resultaat om na het project een langdurige samenwerking met deze opdrachtgever aan te mogen gaan. Wij zien deze samenwerking dan ook vol vertrouwen tegemoet! 

Kunnen wij u helpen?

Vraag het Bas of Bart!

Bas Hommelink

b.hommelink@bi-smart.nl

Bart Wopereis

b.wopereis@bi-smart.nl
Basbart Binx
© Copyright 2021 - bi-smart.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing