SmartHub Achterhoek

Talent voor Smart industry

BINX Smartility zoekt altijd naar talenten, jong en oud.   Hierom zijn wij lid geworden van SmartHub Achterhoek! Het platform in om in contact te komen met Achterhoekse talenten: wij geven talenten de ruimte om zich bij ons te ontwikkelen en te groeien.

Een introductie over SmartHub Achterhoek: 
Samen met een eerste groep van ongeveer twintig bedrijven hebben we de handschoen opgepakt om onze regio in economisch opzicht een duidelijke smoel te geven. Dit is volgens veel collega-ondernemers hard nodig om de Achterhoek vitaal en leefbaar te houden. Met krachtige regiomarketing zetten we de Achterhoek op de kaart, trekken we ondernemers en jonge talenten aan én versterken we de aanwezige bedrijvigheid. Dat lukt alleen als we samenwerken en ons gezamenlijk als regio eenduidig, scherp en krachtig profileren. Dat doen we met SmartHub Achterhoek en de profilering als dé stage- en afstudeerregio!

Smart industry vormt de kern van onze regiomarketing, vanwege de traditioneel sterke maakindustrie in de Achterhoek die volop aan het innoveren is. Als regio hebben we geweldige voorbeelden 'in huis' waarmee we kunnen laten zien dat we vooroplopen in de smart industry. In samenwerkingsverbanden tussen bedrijven en bedrijfstakken bewijzen we onze veelzijdigheid, verbondenheid en vindingrijkheid. Vanuit de kern van smart industry zoeken we verbreding naar overige bedrijfstakken en studierichtingen. SmartHub Achterhoek is daarbij de 'woonboulevard' die in het hele land (en Duitsland) met actieve marketingcommunicatie en een rijk vacatureaanbod de aandacht trekt van jong hoger opgeleid talent. Vervolgens profileren de aangesloten Achterhoekse bedrijven zich op deze woonboulevard bij de geïnteresseerde talenten.

Voor meer informatie kijk dan eens op http://www.smarthub.nl/ 

Verbonden Met Smart Hub Fc

Kunnen wij u helpen?

Vraag het Bas of Bart!

Bas Hommelink

b.hommelink@bi-smart.nl

Bart Wopereis

b.wopereis@bi-smart.nl
Basbart Binx
© Copyright 2021 - bi-smart.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing