Terugblik 2019

Wat hebben wij een fantastisch jaar achter de rug!

Wat een bijzonder jaar was 2019 voor ons. Het jaar waarin wij de Cobouw Award voor Best Werkgever wonnen, De LocHal werd uitgeroepen tot BNA Gebouw van het jaar en tijdens het World Architecture Festival ook nog tot World Building of the Year! Ook benieuwd wat onze hoogtepunten waren van het afgelopen jaar? Bekijk dan onze Eindejaarsvideo van 2019!

Uiteenlopende projecten

Maar ook het jaar waarin wij onder andere de sleutel overdroegen aan de medewerkers van Zone.college, het nieuwe schoolgebouw van het Udens College opleverden, het Koopmans Building van Tilburg University renoveerde en de transformatie van het BAT gebouw in Gemeente Zevenaar afrondde.

Uiteraard bouwen wij in 2020 ook weer verder aan geweldige en uitdagende projecten, zoals bijvoorbeeld De Oevelgunne in Gendringen, Almende College in Silvolde, Strabrecht College in Geldrop en de verbouwing van de hartafdeling van het Diakonessenhuis in Utrecht.Via deze weg willen wij graag al onze opdrachtgevers, co-makers, relaties en betrokkenen, bedanken voor hun vertrouwen en inzet van het afgelopen jaar. Het was een fantastisch jaar!

Zonecollege Binx

Kunnen wij u helpen?

Vraag het Bas of Bart!

Bas Hommelink

b.hommelink@bi-smart.nl

Bart Wopereis

b.wopereis@bi-smart.nl
Basbart Binx
© Copyright 2021 - bi-smart.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing