Onthulling

Bouwbord Groenhorst College Almere

In de afgelopen maanden is er door BINX Smartility samen met de architect, constructeur, bouwmanagementbureau, Aeres en uiteraard Groenhorst Almere hard gewerkt aan de verdere technische uitwerking van de nieuwbouw/uitbreiding van de Groenhorst. Dit heeft erin geresulteerd dat er direct na de zomervakantie begonnen is met de werkzaamheden op locatie.

Nadat eerst de fietsenstalling werd verplaatst en later het terrein aan de zijde van de hoofdentree bouwrijp werd gemaakt, is er 21 september 2016 gestart met het inbrengen van de boorpalen. De in totaal 99 boorpalen met een totale lengte van bijna 1.500 meter worden in de grond gevormd en dragen de gehele nieuwbouw/uitbreiding. De palen worden geboord met een boorstelling van ruim 35 meter hoog. Deze voorwerkzaamheden zullen ruim 2 weken in beslag nemen. Vervolgens zullen deze palen ruim een week uit moeten harden alvorens er verder gegaan kan worden met het grondwerk en de fundatie

In de weken daaropvolgend zal er gewerkt worden aan de fundatie en riolering, kortom alles wat zich onder de begane grondvloer bevindt. Begin november 2016 wordt er gestart met de opbouw van het betonskelet van het gehele gebouw.

De onthulling van het bouwbord vondt plaats op 25 oktober 2016

Kunnen wij u helpen?

Vraag het Bas of Bart!

Bas Hommelink

b.hommelink@bi-smart.nl

Bart Wopereis

b.wopereis@bi-smart.nl
Basbart Binx
© Copyright 2021 - bi-smart.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing