1. Beste UAV-GC bouwer worden
  2. De BINX bouwplaats

Beste UAV-GC bouwer worden

Samenwerkingsgerichte aanpak

BINX Smartility wil de beste UAV-GC bouwer zijn. Wij vinden dat je alleen de beste prestaties kunt leveren als je échte integratie toepast in het traject. Wij willen kwalitatief goede gebouwen leveren waar opdrachtgevers en gebruikers intuïtief het maximale uit kunnen halen en het optimaal kunnen gebruiken waar het voor is bedoeld.

We werken met zelfsturende teams die de opdrachtgevers meenemen door een duidelijk proces en met duidelijke stappen, waarbij wij de vraag achter de vraag van de opdrachtgever willen begrijpen om het gebouw zo functioneel mogelijk voor de gevraagde doelstelling te realiseren. Hier worden ook de samenwerkende partners betrokken, zodat het echt volledig integraal wordt aangepakt.

Pointclouds
Binx Zonecollege1

De BINX bouwplaats

Van hoogstaande kwaliteit tot de BIM bouwkast

De bouwplaats is ook bij BINX de plek waar het gebouw tot leven komt. Maar dan wel op de integrale BINX manier. Niet als losse schakels in een keten, maar als een koord waarin losse vezels samen één worden. Zonder hun draagkracht te verliezen, maar met optimaal ruimte voor flexibiliteit en creativiteit. Bouw en installatie collega’s zijn bij ons echt samen één team.

Dit zorgt voor minder faalkosten, effectievere bouwvergaderingen en natuurlijk een groot gevoel van samenhorigheid. Maar ook innovaties ontbreken op onze bouwplaats zeker niet. De uitvoerder doet de kwaliteitscontroles met de tablet, we scannen het gebouw in met de Drones en geven de vakmensen uitleg doormiddel van de BIM bouwkast. Dat noemen we dé slimste manier van bouwen.

Digitale Kiosk

Slimme bouw en slimme installaties

De vierde industriële revolutie is begonnen. Het integreren van technologie - en ICT in het bijzonder - in de bedrijfs- en productieprocessen zorgt voor een onvoorstelbare groei in kwaliteit én rendement. 

Bekijk onze film

Bekijk hier de film over onze VR-Experience room en onze Corporate video

Werk efficient samen in ons werk-café

Onze visie is dat je alleen de beste prestaties kunt leveren als je échte integratie toepast in het traject van ontwerp, realisatie en onderhoud.

Volg de bouw via onze webcams

Volg de voortgang van onze mooie projecten via de verschillende webcams.

Kunnen wij u helpen?

Vraag het Bas of Bart!

Bas Hommelink

b.hommelink@bi-smart.nl

Bart Wopereis

b.wopereis@bi-smart.nl
Basbart Binx
© Copyright 2021 - bi-smart.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing